ПУНКТ ГТП


Адрес: бул. “Липник” 133
Телефон: 0879 126 778
Работно време: пон-пет – 8:00-16:30, съб – 8:00-12:00,
нед – почивен ден

ПУНКТ ГТП

През 1998г. започва работа първият пункт на фирмата за периодични технически прегледи – II-ра категория. 5 години по-късно, през 2003г., отваря врати новоизграденият пункт III-та категория, който и до днес е един от най-популярните пунктове в град Русе.

Съгласно действащата нормативна уредба в страната ни на периодичен технически преглед подлежат всички пътни превозни средства, регистрирани на територията на страната. Периодичността е следната:

  • леките автомобили и товарни до 3,5т – на третата и петата година от първоначалната им регистрация като нови, след което – всяка година;
  • автобусите и таксиметровите автомобили – на всеки 6 месеца;
  • товарните над 3,5т, специалните автомобили, ремаркетата и полуремаркетата с допустима максимална маса над 750 kg, от чиято първоначална регистрация са минали не повече от 10 години – всяка година, след което – на всеки 6 месеца;
  • мотоциклетите и ремаркетата с допустима максимална маса не повече от 750 kg – на всеки две години.

Валидността на прегледа е до датата на предходния преглед. Фирмата разполага със система за известяване на клиентите за предстоящите технически прегледи. Тук може да проверите какви са необходимите документи за преминаване на периодичен технически преглед. Предварително можете да си запишете час за преминаване на прегледа, както и да получите информация за актуалните цени и промоции в пункта на телефон 0879 126 778!

Възможно и записване за извършване на прегледи по-рано или по-късно от стандартното работно време. Ако се налага планирането на такъв – свържете се с нас на указания телефон!

За повече от един автомобил, семейни или фирмени, са възможни отстъпки по договаряне. За справки – 0879 126 777!

Print Friendly, PDF & Email